Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tasty boeken?

Tasty boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tasty

Wilt u Tasty direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tasty

De vijf Haagse heren van de coverband Tasty vonden elkaar op het conservatorium door een gezamenlijke liefde voor pop- en rockhits van vroeger en nu.

Van chique bruiloften tot het bruin café op de hoek en van grote festivals tot bescheiden buurtfeesten

De lekkerste covers voor ieder feestje!

Tasty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tasty zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tasty wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tasty. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tasty te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.