Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tara MCDonald boeken?

Tara MCDonald boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tara MCDonald

Wilt u Tara MCDonald direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tara MCDonald

Tara McDonald is de meest succesvolle female-dj-voice in de wereld! Met meer dan 253 internationale optredens in één jaar werd Tara McDonald in 2011 niet voor niets benoemd tot 'de beste stem van het Jaar 2010'.

Tara is de zangeres en co-schrijfster van megahits als Delirious (DJ David Guetta - populairste dj van de wereld)), My My My (DJ Armand van Helden - dansmuzieklegende) en tal van andere wereldberoemde en erkende tracks uit de electro-dance wereld.

Maar Tara heeft onlangs ook met veel pop- & rocksterren gewerkt zoals: Bryan Ferry, Roger Walters 'Pink Floyd', Andy Taylor 'Duran Duran', Jocelyn Brown, Eric Clapton, Ringo Starr, e.v.a.

"Keer op keer benoemen opdrachtgevers Tara als dé onverwachte en onovertroffen topper van het personeelsfeest, het festival of de clubavond. Met deze kleurrijke verschijning gaat het dak er echt af...met internationale klasse, en dat wereldwijd!"
 

Tara McDonald is als volgt te boeken:

  • Live met DJ (naar eigen keuze)
  • Live met New Amsterdam Orchestra (olv Stephan Geusebroek


Enkele referenties: "De chique Sexbomb van electro muziek" (Playboy)

“She is a tigress on stage, really! She always gives a professional and assured performance.” (David Guetta)

“She has absolutely everything, the whole package! The voice, the charisma, the attitude, the stage presence and the professionalism.” (Bryan Ferry)

“The white singer with the black voice.” (FHM)

Tara MCDonald boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tara MCDonald zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tara MCDonald wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tara MCDonald. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tara MCDonald te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.