Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tantchen Anna boeken?

Tantchen Anna boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tantchen Anna

Wilt u Tantchen Anna direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tantchen Anna

In het gezellige ‘Schlagercircuit’ is de Amsterdamse Tante Annie beter bekend als de Duitse ‘Tantchen Anna’. Immers, haar moeder was Duitse (meisjesnaam ‘ Fiesbein’ ) zodat zij over 50% Duits bloed beschikt. Naast het doorgaans mannelijke geweld nu eindelijk weer eens een echte vrouw op het ‘Duitse’ podium!

Onvervalste schlagers van o.a. Peter Maffay, Marianne Rosenberg, Rex Gildo, Andrea Berg, Vicky Leandros e.v.a. worden door haar op de bekende originele wijze gebracht: met een flinke knipoog en als een opvallend kleurrijke verschijning.

Tantchen Anna staat bekend om haar feestelijke presentatie en uniek breed stemgeluid waarbij ze een gezellige interactie met het publiek steeds weer opzoekt.

Haar vocale kwaliteiten met een bereik van Pavarotti tot Britney, zijn pakkend, haar
uitstraling meeslepend, haar verschijning imponerend en haar humor aanstekelijk en
soms ietwat ondeugend. Natuurlijk trekt zij speciaal voor u een ‘Duits Dirndljurkje’ aan die zij op eigen wijze versiert met feestelijke accessoires en haar onafscheidelijke ‘high heels’ . Ook weet zij enkele echt Hollandse
Levensliederen verrassend als Duitse te brengen: hilarisch!

Vol overgave een opbouw van inhakers en meezingers naar echte feestelijke Schlagers: “ TANTCHEN ANNA”

Tantchen Anna boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tantchen Anna zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tantchen Anna wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tantchen Anna. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tantchen Anna te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.