Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

T-Spoon DJ Squad boeken?

T-Spoon DJ Squad boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van T-Spoon DJ Squad

Wilt u T-Spoon DJ Squad direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie T-Spoon DJ Squad

T-Spoon is zonder twijfel een van Europa’s beste dance formaties uit de 90′s, en is titelhouder van de grootste internationale zomerhit aller tijden (Sex On The Beach). Nu zijn ze terug waar ze thuis T-Spoon DJ Squadhoren… live on stage!

De live performances van T-Spoon zijn altijd spectaculair en toonaangevend. Om aan het geheel een extra dimensie toe te voegen introduceren we het T-Spoon (Spic & Span) DJ SQUAD. Dit DJ SQUAD speelt niet alleen maar de grote hits van de 90’s, maar zijn thuis op alle markten.

Ze spinnen de golden oldies (90’s classics), de hedendaagse zwoele en opzwepende eclectic house anthems, maar denk ook aan de 21e eeuw platinum classics als voorbeeld Montell Jordan, The Backstreet Boys, Blackstreet, Deeelite, Michael Jackson, Spice Girls, Bobby Brown, Guns and Roses of een smash track van The Prodigy. Met andere bewoording : we play everything to rock the party, put the roof on fire, and get their bodies off the wall.

T-Spoon DJ Squad is gestart met some of the greatest professionals in the industry. Zoals Spic ’n Span (producers T-Spoon en meer), Rob Boskamp (bekende 90’s DJ) , The Dirtyrockers (remixers T-Spoon responsible for loads of club hits). De T-Spoon DJ Squad laat het publiek die deze periode heeft ervaren opnieuw beleven . Het DJ team stemt de muziek volledig af op het publiek, de manier waarop ze dit remixen schudt letterlijk het stof van de platen.

Om het totaalconcept compleet te maken is er de mogelijkheid om de onmisbare factor (MC) Raw Jawz te boeken, die heeft samengewerkt met artiesten zoals Hadise, Fatman Scoop, Khia, Akon, Fat Joe, Leki, etc. Deze originator en crowdhyper zal een event tillen naar ongekende hoogtes. Hij kan net dat extra stukje finesse toevoegen. Ook is het een optie om dansers toe te voegen indien gewenst.

T-Spoon DJ Squad boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over T-Spoon DJ Squad zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over T-Spoon DJ Squad wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van T-Spoon DJ Squad. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over T-Spoon DJ Squad te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.