Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.750,- excl. BTW
  • Opmerking: MC en DJ
Volledige prijslijst

T-Spoon DJ Squad boeken?

T-Spoon DJ Squad boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van T-Spoon DJ Squad

Wilt u T-Spoon DJ Squad direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie T-Spoon DJ Squad

Met de zomer en het festivalseizoen voor de deur hoeft feestend Nederland niet langer meer te zoeken naar de ultieme party  DJ/MC act. De vele 90’s feesten en foute feesten worden op hun wenken bediend met TSpoon DJ Squad. Zij lezen het publiek als geen ander en het Wheel Of The 90’s laat het publiek bepalen… Het dak gaat eraf!

Wat te verwachten wanneer je TSPOON DJ SQUAD op jouw foute feest of festival boekt ?

Een uur lang hits, feest en natuurlijk het Wheel Of The 90s, waarbij deze twee energieke vakidioten, samen met het publiek het rad draaien en afwachten of dit een prijs wordt of een hele andere style van muziek. Norman achter de Wheels of plastic en Ivan de MC voor de interactie met het publiek. Natuurlijk word je door TSPOON DJ SQUAD bedient met de vetste hits uit de 90's en/of 00's, of een knapperige bootleg geserveerd op een bedje van dikke party beats. En net wanneer je denkt dat het na een polonaise niet gekker kan, knalluh ze door met een meezinger van Blöf, of zetten ze het publiek op scherp met een eigen remix van #TDS; kortom ... Feest Garantie!!
Een sit-down, het publiek gaat Van Links naar Rechts, Springen en Zingen tijdens deze fissa der herkenning.met gierende banden grijpen ze je bij je lurven. De grootste T-Spoon hits komen uiteraard ook voorbij tijdens dit uur van waanzin. Stil staan is simpelweg geen optie wanneer je TSPOON DJ SQUAD op het podium hebt staan!!

T-Spoon DJ Squad boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over T-Spoon DJ Squad zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over T-Spoon DJ Squad wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van T-Spoon DJ Squad. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over T-Spoon DJ Squad te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.