Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Hits: Sex on the beach e.v.a
Volledige prijslijst

T-Spoon boeken?

T-Spoon boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van T-Spoon

Wilt u T-Spoon direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie T-Spoon

T-Spoon is terug in de vertrouwde hitbezetting met zangeres Linda Estelle & rapper Shamrock!

Reeds vele malen werden zij gevraagd om weer in deze bezetting te gaan optreden. Nu is het moment eindelijk daar en brengen zij samen een dynamische show met louter en alleen hun grootste hits.
Wie kent niet...... No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Smiling, See The Light, Part of My Life en natuurlijk de megahit 'S... On The Beach'.
In maar liefst meer dan 10 landen behaalde zij samen een nummer 1 notering en in 1998 mochten zij zelfs de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

T-Spoon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over T-Spoon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over T-Spoon wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van T-Spoon. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over T-Spoon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.