Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl.
  • Prijs: € 2.025,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Synergy boeken?

Synergy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Synergy

Wilt u Synergy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Synergy

Synergy is een energieke en frisse allround top40/top100 coverband afkomstig uit de provincie Noord–Holland. De bezetting bestaat uit 6 getalenteerde en gedreven muzikanten die elk hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bar-dancing, zalen en feesttenten circuit en in artiesten begeleiding.

 Deze veelzijdige formatie met Zangeres en Zanger brengt een gevarieerd en update repertoire, van de laatste Top 40 Hits tot aan de grootste pop klassiekers, van Dance tot R&B, van Rock tot Pop, van feest tot “beest” en alles wat daartussen zit. Hierdoor is deze energieke formatie  “waarbij de vonken van het podium afspatten” breed inzetbaar of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, kroeg, dancing/discotheken, feesttenten of festival.

De band werkt samen met een professioneel geluidsbedrijf welke inmiddels een jaren lange ervaring met andere topformaties heeft. De geluid en licht systemen zijn modulair van opbouw, zo men is staat Synergy te boeken met verschillende geluid en lichtsets. Van geluidsets voor bruiloften en kroegen, dancings/discotheken, feesttenten en grote festivals “dus nooit te hard, en nooit te zacht”, tot en met computergestuurde lichtsystemen.

Deze geven de show nog een extra dimensie. Kortom maatwerk, en altijd een prijs die bij u past.

Synergy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Synergy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Synergy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Synergy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Synergy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.