Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Glamour Magic/Ook workshops
Volledige prijslijst

Sylvia Schuyer boeken?

Sylvia Schuyer boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sylvia Schuyer

Wilt u Sylvia Schuyer direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sylvia Schuyer

Sylvia is één der weinige vrouwen in de wereld der magie.
Een vader als goochelaar en een moeder met het beroep van mannequin zorgden ervoor dat Sylvia al op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam.

Zo heeft zij o.a. voor de Duitse televisie een onderwater-goochelact gepresenteerd, compleet met duikuitrusting waarbij zij in een groot bassin onderwater goochelde met vissen en schildpadjes.

Mede door haar beheersing van de internationale talen, verzorgt Sylvia niet alleen haar Magic optredens voor internationaal publiek maar ook presenteert zij diverse congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Sylvia brengt haar eigen show tijdens Cruises en Bedrijfsevenementen en vele andere gelegenheden, en natuurlijk kunt u haar wekelijks bewonderen in 'de wereld van K3' die in Nederland word uitgezonden door de TROS en in België door VTM. In dit programma leert Sylvia de kids elke week een nieuwe goocheltruc zodat zij zelf de eerste stappen op weg naar een goochelcarrière kunnen zetten.

Hieronder vind u de mogelijkheden:

Table-Magic
is een vorm van magisch entertainment dat met kleinere voorwerpen, vlak onder de neus van de toeschouwer kan worden uitgevoerd. Interactie is gevraagd want buiten de nodige hilariteit, humor en vermaak ligt hier het moment voor de toeschouwer die méér wil dan alleen kijken want hieraan kun je actief deelnemen, sterker nog, Sylvia laat met veel enthousiasme een kijkje nemen in de goochelkeuken zodat er ook, na haar bezoek, verder gegoocheld kan worden. Uitermate geschikt entertainment voor diegene die denkt alles al gezien te hebben. 

Toneelact
wordt centraal uitgevoerd met ondersteuning van muziek. Sylvia heeft een vaste act maar kan deze zonder probleem aanpassing naar de situatie, de directeur inbouwen in de act, iets leuks met een jubilaris, de mogelijkheden zijn oneindig en altijd weer verrassend en succesvol. Héél geschikt tijdens een opening of dan wanneer er een aandachtsmoment gevraagd is. Een combinatie van Magie, Humor en de Presentatie van Sylvia maken dit tot een uiterst verrassend geheel.

Presentatrice

staat Sylvia haar mannetje. Niet alleen spreekt zij 6 talen vloeiend maar als een vis in het water is zij vertrouwd met het toneel. Onverwachte situaties, improvisatie gevraagd, op Sylvia kun je rekenen. Of dat zij als charmante gastvrouw de rode draad door de avond is of de overgangen gestalte geeft met haar Magic-tricks, met Sylvia is uw avond een succes.

Sylvia spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en natuurlijk Nederlands.

Workshop Magie
Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een goochelaar. Wat er zoal bij komt kijken om een succesvol goochelaar te worden of wil je een leuke truc leren die je op het eerstvolgende familiefeest gaat vertonen. Hier gebeurt het allemaal. Verbazing maakt plaats voor waardering. Het Hoe en Waarom in de Goochelkunst.

Op Aanvraag
is er véél zo niet alles mogelijk met Magie. Is het de boodschap die belangrijk is en daarom verweven moet worden in een visueel aspect of mag het een gadget zijn in de vorm van een echte Goocheltruc om elke gast mee te geven met daarin de slogan verwerkt. U vraagt en wij leveren u een kant en klaar produkt.

Sylvia Schuyer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sylvia Schuyer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sylvia Schuyer wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sylvia Schuyer. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sylvia Schuyer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.