Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sylvia Houtzager boeken?

Sylvia Houtzager boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sylvia Houtzager

Wilt u Sylvia Houtzager direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sylvia Houtzager

Jarenlang was Sylvia Houtzager één van de gezichten van de succesvolle groep Flairck. Na een succesvolle theatertournee met The Rosenberg Trio kwamen er verschillende aanvragen (o.a. cd opname met U2) en natuurlijk een eigen show. Naast gastmuzikante werkt Sylvia houtzager met grote regelmaat mee aan openingen met haar spectaculaire ballonact.

De Ballonact
Eén van haar entertainment creaties is de prachtige ballonact. De act visualiseert het ontstaan van iets moois (een nieuw samenwerkingsverband of de "geboorte" van een product). Een ballon groeit op het podium tot een doorsnee van ca. 2 meter. Sylvia Houtzager speelt hierin haar spel…. Dan een gigantische knal……… Het is een spectaculaire, muzikale en zeer stijlvolle act met een reusachtige ballon.

Met The String Lights
Het vervolg kan zijn dat er nog meer violisten verschijnen. Alleen hun fluorescerende strijkstokken en violen zijn zichtbaar in het black-light; een adembenemend effect! Tezamen sluiten zij de act af met een wervelend vioolspel met een stuk van Fritz Kreissler of Boccerini. Geheel van deze tijd en toch klassiek!

Met Bodypaint-danseressen
Twee danseressen verschijnen in de totaal verduisterde zaal. Langzaam worden zij zichtbaar door het flauw opkomende black-light. Ze bewegen gracieus richting het podium, op rustige New Age Music. Beide danseressen zijn beschilderd met fluorescerende verf, die in het black-light voor een schitterend effect zorgt. Desgewenst kunnen de danseressen met het bedrijfslogo of een (korte)tekst beschilderd worden.

Meer extra's:
Naast genoemde aanvullingen is de ballonact ook te boeken met de String Kids of een Lasershow (meer info op aanvraag).

Bijzonderheden:
De show is inclusief monitor-geluid, blacklight en een backdrop maar exclusief zaal-geluid.
Duur van de acts ca. 8 tot 20 minuten (afhankelijk van de uitvoering).

Sylvia Houtzager boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sylvia Houtzager zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sylvia Houtzager wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sylvia Houtzager. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sylvia Houtzager te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.