Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sylver boeken?

Sylver boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sylver

Wilt u Sylver direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sylver

Sylver is een Belgische dance-act bestaande uit producer Wout van Dessel, zangeres Silvy De Bie en gitarist John Miles Jnr.

In 2000 verscheen de eerste single “Turn The Tide” van Sylver, toen nog Liquid feat. Silvy. Het nummer stond drie weken op n° 1 in de hitlijsten. Een jaar later kwam de volgende hit “Skin” uit, die het bracht tot in de tweede plaats in de hitlijsten. Het daaropvolgende album “Chances” bevatte nog de toppers “In Your Eyes”, “Forever In Love” en “Forgiven”.

Met “Love Is An Angel” volgde een tour in Duitsland. In 2008 werd de single “One World One Dream” uitgebracht, een nummer dat in de running was (het haalde de finale) voor de Olympische Spelen 2008. Het vijfde album “Sacrifice” lag in 2009 in de winkels. De nummers “I Hate You Now” en “Foreign Affair”  werden absolute hits.

Op 26 en 27 maart 2010 gaf Sylver twee succesvolle liveconcerten in de Lotto Arena te Antwerpen, ter gelegenheid van 10 jaar Sylver. Eveneens werd hun 1ste succesvolle single 'Turn The Tide' in een nieuw kleedje gestoken en opnieuw uitgebracht. Na 12 jaar non-stop wereldwijd touren, 4 opgenomen full albums en bijna 2.000.000 verkochte cd's, namen Silvy, Wout en John in 2013 een break.

Maar de podium-microbe is niet te stuiten. En daarom stapt  Sylver in 2016 weer het podium op om een aantal reünieconcerten te brengen. Verwacht  u aan een energieke show gevuld met hun talloze hits.  

Sylver boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sylver zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sylver wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sylver. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sylver te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.