Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Swingende Kerstmannen Duo boeken?

Swingende Kerstmannen Duo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Swingende Kerstmannen Duo

Wilt u Swingende Kerstmannen Duo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Swingende Kerstmannen Duo

Op en top kerstsfeer op de markt, in een winkelcentrum of waar dan ook.

Deze dixie kerstmannen spelen zowel de klassieke kerstliederen als de swingende engels/amerikaanse carols origineel én in dixie arrangement.

Uiteraard met zang en gevoel voor de zo gezellige tijd van het jaar.

Het kerstmannen duo klinkt als een klok!

Swingende Kerstmannen Duo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Swingende Kerstmannen Duo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Swingende Kerstmannen Duo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Swingende Kerstmannen Duo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Swingende Kerstmannen Duo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.