Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 650,- excl. BTW
  • Opmerking: 2- of 3 mans formatie
Volledige prijslijst

Swing Masters boeken?

Swing Masters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Swing Masters

Wilt u Swing Masters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Swing Masters

U zoekt een professioneel mobiel dixielandorkest om uw evenement muzikaal te omlijsten? Laat dan uw keuze vallen op de Swing Masters!

Dit orkest bestaat namelijk uit drie professionele musici die garant staan voor topkwaliteit. Als geen ander brengen zij heerlijk swingende dixieland ten gehore en leggen daarbij vooral het accent op de communicatie met het publiek. De gespeelde songs zijn dan ook tijdloos en worden door vrijwel iedereen herkend en/of meegezongen, waardoor er als het ware een “samenspraak” ontstaat tussen de toehoorders en het orkest.

En de kinderen? Die worden zeker niet vergeten: de Swing Masters spelen ook voor hen bekende kinderliedjes, wat door de ouders zeer op prijs wordt gesteld.

En last but not least, de Swing Masters treden met St. Nicolaas en Kerst op als muzikale Zwarte Pieten, Kerstmannen en als Charles Dickens Orkest. Hun vrolijke muzikale vertolking van de bekende St. Nicolaas- en Kerstliedjes zijn voor jong en oud een waar festijn.

Reden genoeg om de Swing Masters uit te nodigen: zij maken van elk evenement een muzikale happening!

Swing Masters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Swing Masters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Swing Masters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Swing Masters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Swing Masters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.