Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Suzan en Freek boeken?

Suzan en Freek boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Suzan en Freek

Wilt u Suzan en Freek direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Suzan en Freek

Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: Suzan & Freek plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut‘. Hierbij zijn onder andere filmpjes met Matt Simons, MAAN en Paskal Jakobsen (Bløf) opgenomen.

In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en op gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf, met meer dan een miljoen views tot gevolg. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 13 miljoen keer beluisterd.

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde ‘campfire contest’), een optreden bij RTL Late Night én een volledig uitverkochte clubtour in het najaar van 2017, worden er in februari en maart 2018 weer 10 nieuwe clubshows gegeven. Meer info over de clubtour is hier te vinden.

Suzan en Freek boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Suzan en Freek zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Suzan en Freek wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Suzan en Freek. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Suzan en Freek te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.