Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

SuperZeroes boeken?

SuperZeroes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SuperZeroes

Wilt u SuperZeroes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie SuperZeroes

Eejeejo, verlang jij ook zo terug naar die tijd? De tijd van TMF, Hyves & SMS? De jongens van SUPERZEROES nemen je mee in hun Tijdmachine! Warp 1.9 terug naar de jaren ‘00, waar je ging schuifelen met je Hartendief op Enrique Iglesias, je broer Limewire doorzocht naar de nieuwste tracks van Patrick Jumpen, en jij het Topje Van Je Zus voor het eerst uit de kast trok. Een act met non-stop zeroes, dansplaatjes & bomvol “ojaa”-momentjes!

Ruben & Bram zijn zeker niet nieuw in de scene. Na 500+ boekingen op hun naam hebben staan is het tijd voor iets nieuws! Met deze act worden krachten gebundeld, om die flashback naar vroeger beter dan ooit terug te brengen op de dansvloeren!

SuperZeroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over SuperZeroes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over SuperZeroes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van SuperZeroes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over SuperZeroes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.