Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Superstijl boeken?

Superstijl boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Superstijl

Wilt u Superstijl direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Superstijl

Bij Superstijl is het publiek de dj. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kies je door middel van een digitaal stempasje (of de smartphone app) welke muziekstijl de dj’s moeten draaien. De stijl met de meeste stemmen wordt gelijk gedraaid. Iedere ronde wisselen de stijlen dus je bent verzekerd van een afwisselende en verrassende avond uit! Van ska naar hiphop en van het betere housewerk naar indie hits. Nieuwe ronde, nieuw feestje!Bij Superstijl is het publiek de dj. Elk kwartier start een nieuwe ronde en kies je door middel van een digitaal stempasje (of de smartphone app) welke muziekstijl de dj’s moeten draaien. De stijl met de meeste stemmen wordt gelijk gedraaid. Iedere ronde wisselen de stijlen dus je bent verzekerd van een afwisselende en verrassende avond uit! Van ska naar hiphop en van het betere housewerk naar indie hits. Nieuwe ronde, nieuw feestje!

Superstijl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Superstijl zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Superstijl wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Superstijl. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Superstijl te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.