Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Superrr Trio boeken?

Superrr Trio boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Superrr Trio

Wilt u Superrr Trio direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Superrr Trio

Superrr Trio bestaat uit drie mannen met een geweldig stemgeluid. Niet alleen solistisch, maar ook kwa samenzang is het genieten geblazen.

Ze kunnen met allerlei soorten muziek uit de voeten. Mooie ballads, 80-er-jaren muziek, smartlappen, apresski-muziek, noem maar op. Op elk soort feest kunnen de mannen uit de voeten.
Aan te bevelen zijn het "TOPPERS-blok",waarbij de beste TOPPERS-medleys gebracht worden en het "Volendamse-blok", waarbij Superrr Trio de populairste Volendamse muziek van onder andere Nick & Simon en Jan Smit ten gehore brengt!

Het op de soort avond aangepaste repertoire wordt op een energieke en meeslepende wijze gebracht. Hun energie weten ze telkens weer op het aanwezige publiek over te brengen.

Het trio heeft tot nu toe vaak in voor- en naprogramma’s gestaan van de grootste Nederlandstalige artiesten, zoals onder andere Gerard Joling, Nick & Simon, Jan Smit, Wolter Kroes en Jannes. De zaal werd dan door de mannen opgewarmd, zodat de “grote” artiest in een sfeervol gespreid bedje terecht kwam. Kortom ….Superrr Trio is de ultime openingsact voor elk bedrijfsfeest.

Maar ze kunnen uiteraard veel meer, want als zelfstandige act op evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten, kermissen etc staan de heren ook hun mannetje.

Dus bent u op zoek naar een mannentrio, die niet alleen voor de ogen en de oren een sensatie zijn, maar ook het nodige bij u los zal maken …….. Superrr Trio!!!!!!!!!!!

Superrr Trio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Superrr Trio zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Superrr Trio wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Superrr Trio. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Superrr Trio te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.