Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 400 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

SuperPianoshow boeken?

SuperPianoshow boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van SuperPianoshow

Wilt u SuperPianoshow direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie SuperPianoshow

Met gepaste trots introduceren wij de Unieke Superpianoshow zoals we die recent op de Nederlandse markt presenteren en via deze weg graag onder de aandacht willen brengen .

Uniek en zich onderscheidend in alle opzichten van de diverse pianoshows die Nederland tot nu toe kent……..

Alles LIVE gespeeld en gezongen voor elk thema kan er een passend repertoire op maat  gespeeld worden .

Muzikaal en visueel een aanvulling op elk evenement door de van plexiglas vervaardigde piano met zijn complete lichtshow en de muzikaliteit van formaat.

Zeer geschikt voor bruiloften ( compleet dreamwedding pakket) en partijen met elk gewenst repertoire of voor bijvoorbeeld een 70ties and 80ties party en dinershow is de pianoshow ook uitermate geschikt aangezien ook LIVE  dance classics tot de specialiteit behoren.

Daarnaast voeren wij  ook een meer zakelijke variant met de echte mooie nummers van o.a. Frank Sinatra, Lou Rawls, Michael Buble, in een wat ingetogener versie

SuperPianoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over SuperPianoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over SuperPianoshow wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van SuperPianoshow. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over SuperPianoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.