Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.575,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Superjam boeken?

Superjam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Superjam

Wilt u Superjam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Superjam

Met de woorden: ‘We brengen het terug, die lekkere funk' nemen zwaargewichten Diggy Dex, Skiggy Rapz, DJ DNS & Mr. Nathan je mee naar de party feel van de jaren 70. SuperJam is een explosieve live DJ / drummer show aangevuld met funky raps en gesneden scratches op een eigentijdse, funky hiphop manier.

DJ DNS is een van de beste draaitafelaars die Nederland rijk is, met zijn ruime ervaring en ongekende DJ skills weet deze voormalige scratch kampioen, funky party rocker en mixtape specialist (o.a Superjam-mixtape) als geen ander hoe je een goede set moet bouwen. Zet daarnaast de getalenteerde funky drummer Mr. Nathan neer en ervaar zelf hoe hij deze mixsets energiek versterkt door er dikke live drums aan toe te voegen. Probeer dan voor te stellen hoe het zal klinken als je daar twee van Nederlands beste MCs (en tevens ook de grootste entertainers van het moment) aan toevoegt.

Skiggy Rapz is Rapper / Producer en won in 2003 de Grote Prijs van Nederland. Deze Engelstalige rapper bracht in 2004 zijn debuut album Boat Drinks in eigen beheer op de markt. Samen met Master Surreal richtte hij het groepsproject Keynote Speakerz op waarmee hij een full lengt album mee uitbracht. In 2009 bracht hij zijn solo EP Bang to the Boogieuit, waarvan tracks zijn gebruikt voor de Amerikaanse MTV Show Taking the Stage en is hij een graag geziene gast bij 3Fm.

Diggy Dex heeft na zijn D.A.C tijd twee solo albums op zijn naam staan, Verhalen vanuit de Sofa en Mayonaise voor de Ziel. Deze solo albums werden zeer goed ontvangen binnen de hiphopscene maar ook ver daar buiten. In de zomer van 2009 scoorde hij een top 10 hit in zowel België als in Nederland met het nummer Slaap Lekker (Fantastig Toch), een samenwerking met de Vlaamse Eva de Roovere. Begin 2010 komt Diggy Dex tweede officiële single uit genaamd Vandaag en treedt hij ook veelvuldig op met zijn live band De Dopeste Familie.

Samen staan deze heren garant voor een spectaculaire live show die op elke locatie of venue kan worden ingepast. Nummers als Slaap Lekker (Fantastig Toch), Vandaag, Wat doe je dapper en 1,2,3,4 passeren de revue, samen met tracks van Skiggy Rapz zoals Bang to the Boogie, Headphones On en Sure Shot. Een ander spectaculair hoogtepunt van SuperJam is een DJ vs. Drummer battle aangevuld met funky, dansbare (party)tracks, strakke cuts, onnavolgbare scratches en live drums.

Superjam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Superjam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Superjam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Superjam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Superjam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.