Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 35 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hippe en herkenbare kinderliedjes
Volledige prijslijst

Supercindy boeken?

Supercindy boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Supercindy

Wilt u Supercindy direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Supercindy

Superster Cindy is ontstaan door een zeldzame botsing tussen de zon en de maan.
Als dochter van deze bijzondere moeder en vader beschikt Super Cindy over een unieke gave om de mensen op aarde te helpen bij hun problemen… en…elke gelegenheid om te toveren tot een waar kinderfeest.

Tijdens een 35 minuten durende interactieve show lost Super Cindy samen met de kinderen een groot probleem op en zingt de bekendste en leukste liedjes van o.a. K3, Djumbo, MiniDisco en vele andere.Verwerkt in een pakkend verhaal met educatieve boodschappen over samenwerking en het verschil tussen goed en kwaad. Een verfrissende en complete show speciaal voor kinderen. Ondersteund door fraaie rook, geluids- en lichteffecten.

Supercindy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Supercindy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Supercindy wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Supercindy. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Supercindy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.