Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 20 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.675,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs . Female DJ + 3 blazers
Volledige prijslijst

Supercharged boeken?

Supercharged boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Supercharged

Wilt u Supercharged direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Supercharged

Wie denkt dat Supercharged een formatie is waarbij 3 blazers freestyle improviseren op de beats van de DJ heeft het direct al mis. Deze bevriende pioniers van het DJ-entertainment wilden namelijk hun jarenlange internationale podiumervaring bundelen om een unieke, Next Level DJ-act te creëren die simpelweg groter is dan de som der delen.

Na 5 jaar produceren, arrangeren en repeteren is het resultaat een audio-visueel spektakel waarin superstrak samenspel wordt afgewisseld met vlammende solo’s van 3 all-star topsolisten.

Tijdens 4 sets á 20 minuten komen blaas-klassiekers in nieuwe, en deels in eigen beheer geproduceerde remixes in hoog tempo voorbij en zult u versteld staan van het onmisbare aandeel van blazers in onsterfelijke hits van o.a. Michael Jackson, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder. Herkenbaarheid staat centraal en maakt deze act geschikt voor ieder evenement. Elke individuele set is tevens uiterst geschikt als korte explosieve openingsact, in-between act of surprise op bijvoorbeeld een afterparty.

Zo verzorgde Supercharged naast de opening van Masters of Luxury tevens de gala-premières van James Bond’s Spectre, de Fifty Shades-serie en stonden ze onder meer in Italie, Kroatië, Denemarken en Marokko.

Supercharged boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Supercharged zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Supercharged wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Supercharged. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Supercharged te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.