Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Superb Voices boeken?

Superb Voices boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Superb Voices

Wilt u Superb Voices direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Superb Voices

Met een schat aan ervaring op topniveau bieden deze 3 charmante zangeressen een zeer gevarieerd programma. Dat kan als losse act, maar ook avondvullend met complete band, zowel akoestisch als versterkt.

Met hun Voca' la Carte Menu zingt Superb Voices akoestisch aan tafel en uw gasten kiezen hun favoriete songs van een muzikale menukaart (er is ook o.a. een X-Mas Menu). Een bedrijfslogo kan aan de menukaart toegevoegd worden en eventueel kan er een speciale tekst gemaakt worden. Superb Voices kan ook ingezet worden als Entree act bij binnenkomst van uw gasten.

Uw zakelijke relaties met kerst verrassen? The Ladies kunnen ook namens u een op maat gemaakte vocale kerstwens (Voice Message) voor uw relaties op kantoor brengen. Zie daarvoor ook de bijlage Folder X-mas.

Uiteraard is Superb Voices ook te boeken met een Live band, in de kleinste bezetting alleen met pianist of gitarist, uit te breiden met bassist en/of percussionist, zowel akoestisch als versterkt. Met Superb All Inclusive kiest u voor een bezetting geschikt als avondprogramma met een mooie opbouw, bijvoorbeeld: Voca' la Carte aan het begin, daarna bij de opbouw van de avond een kleinere band bezetting en later op de avond de gehele showband voor een spetterend en swingende afsluiting van uw event. Superb Voices werkt met topmusici uit eigen land, o.a. Jean louis van Dam (piano), Frits Landesbergen (vibrafoon), Eric Timmermans (bas), Arthur Lijten, Ruud Baron, Jai Jai Vos en Jeroen de Rijk. Voor een professionele geluids- en licht set kan tevens worden gezorgd.

Geschikt entertainment voor congressen of beurzen, presentaties, wijnproeverijen, golfclubs, huwelijksceremonie, tuinfeesten, herensociëteit, ladies events etc.

Kortom, in goed overleg creëert Superb Voices de perfecte muzikale invulling bij uw event. De drie zangeressen (voorheen Femme Vocale) zijn allround en vakkundig.

Nathaly Masclé, Liane Hoogeveen en Lucette Snellenburg (The Voice 2014).

Superb Voices boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Superb Voices zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Superb Voices wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Superb Voices. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Superb Voices te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.