Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Super Wings boeken?

Super Wings boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Super Wings

Wilt u Super Wings direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Super Wings

Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de hele wereld over en maakt veel kinderen blij. Maar soms zit er iets in de weg bij het bezorgen van de pakketjes. Gelukkig blijkt dat Jett er niet alleen voor staat. Hij wordt altijd geholpen door zijn  vrienden Dizzy en Jerome: de Super Wings!

Deze animatieserie is van maandag tot en met vrijdag  te zien op Telekids.

Super Wings boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Super Wings zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Super Wings wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Super Wings. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Super Wings te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.