Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 1500 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Super Sundays boeken?

Super Sundays boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Super Sundays

Wilt u Super Sundays direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Super Sundays

Super Sundays: Always a dazzling party! Een show vol energie, sensationele acts, springende en luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. Dat is hoe een optreden van Super Sundays gegarandeerd de boeken in gaat.

De 6 ervaren muzikanten in deze band zijn geobsedeerd door het vestigen van feestrecords en bestormen de Nederlandse podia en hierbij is niets ze te gek. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. En die energie, die moet eruit! Dit team van extraverte, tikkie gekke gangmakers zet tijdens een optreden dan ook alles in. Een spetterend en up-to-date repertoire, tal van onverwachte acts en verrassende wendingen, twaalf muzikale handen (en voeten) die altijd inspelen op het moment, zes (!) stemmen die krachtig door de speakers schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er samen voor  dat niemand de kans krijgt om stil te blijven staan.

Super Sundays boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Super Sundays zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Super Sundays wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Super Sundays. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Super Sundays te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.