Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.595,- excl. BTW
  • Opmerking: Voor privefeesten speciale tarieven
Volledige prijslijst

Summerland boeken?

Summerland boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Summerland

Wilt u Summerland direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Summerland

Orkest Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.

Summerland bestaat uit Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Ben Keijzers (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang) en Frans Hondijk (zang en doedelzak!)

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen en Ben Keijzers al weer 27 jaar. Frans is als solo zanger sinds 9 jaar onder contract en sinds januari 2011 is Harrie van den Heuvel vervangen door Jody. ook Harrie was al ruim 30 jaar een vast lid van Summerland.

Frans is de zanger van het orkest en kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer "Babe" van de "Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, "The Voice" waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

Van 2005 tot en met 2010 was Summerland de EXCLUSIEVE begeleidingsband op de openbare concerten van de mega populaire zanger JANNES. Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit "Aloosie "het bekendst is. Eén ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

Met ingang van 1 januari 2014 vervangt Gary Ben op de basgitaar en wordt de band uitgebreid met zangeres Marloez!

Summerland boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Summerland zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Summerland wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Summerland. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Summerland te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.