Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 100 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Suitz boeken?

Suitz boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Suitz

Wilt u Suitz direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Suitz

Een akoestisch duo, bestaande uit Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de opleiding “Artiest Muziek” in Arnhem. Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!
 
Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen, maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren! Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen. Ze gaan er met z’n tweeën dan ook full speed tegenaan!

Het repertoire van Suitz is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant en van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij.

En het publiek? Dat springt ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, en zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten. Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, zijn interactief met het publiek en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!

In het voorjaar van 2016 zal Suitz te zien bij Holland’s Got Talent op RTL4!

Suitz: Strak in het pak, uit je dak!

Suitz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Suitz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Suitz wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Suitz. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Suitz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.