Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 150 pers.
  • Prijs: € 1.175,- excl. BTW
  • Opmerking: 3 x 30 minuten ook mogelijk
Volledige prijslijst

Suited boeken?

Suited boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Suited

Wilt u Suited direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Suited

Strak in het pak produceren de drie ervaren muzikanten van ‘Suited’ met slechts twee gitaren en een cajon een volledig bandgeluid.‘Suited’ weet elke gastengroep volledig in te pakken.
 
De samenstelling van deze band, en de uitgangspunten, klein en compact, geven ons de mogelijkheid om zonder veel instrumenten te spelen. In mijn geval is dit een cajon. De kunst is om net zoveel uit dit instrument te halen als uit een drumstel. Het is dan ook een uitdaging om het repertoire, dat wij als ‘Suited’ spelen, te vertalen naar onze instrumenten. Maar zonder uitdaging is er natuurlijk geen lol aan!”

Angelo Toorré (akoestische en elektrische gitaar): “We hebben voor ‘Suited’ een ruim assortiment met bekende nummers. Veel verschillende genres en muziekperiodes passeren de revue en dat betekent voor mij ofwel gebruik van akoestische of de elektrische gitaar. Wat het beste past, daar zet ik op in, en dat resulteert in bijzondere vertalingen van bekende nummers.”

Marcel Duprix (leadzanger op akoestische gitaar): “De combinatie van zang en gitaar binnen ‘Suited’ is voor mij ideaal. Het geeft ons als driekoppige formatie net iets meer mogelijkheden op muzikaal gebied. De liedjes die we doen zijn herkenbaar maar vooral gewoon leuk. Dat geeft ons des te meer power en plezier om in welke setting dan ook een goede performance neer te zetten."

Meedansen, -zingen of gewoon genieten
Het assortiment van ‘Suited’ bestaat uit een slimme mix van medleys. Zij passen daardoor muzikaal bij elke gastengroep: voor ieder wat wils. Als publiek kan je meezingen, dansen of gewoon kijken en luisteren naar medleys van allerlei grote artiesten. De Beatles, Michael Jackson, Elvis Presley, Sting, The Jackson 5 en Stevie Wonder. Maar ook Prince, Queen, Van Morrison en George Michael; alle topartiesten van weleer en nu komen tot leven in maatpak arrangementen.

Met veel enthousiasme en energie verzorgt `Suited` het muzikale vermaak tijdens iedere gelegenheid; one size fits all!

Suited boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Suited zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Suited wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Suited. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Suited te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.