Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 75 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.000,- excl. BTW
  • Opmerking: vanaf gage/prijs / 90`s band, 3 x 50 minuten ook mogelijk
Volledige prijslijst

Sugar & Spice boeken?

Sugar & Spice boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sugar & Spice

Wilt u Sugar & Spice direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sugar & Spice

In een wereld die wordt geregeerd door Miley Cyrus en Justin Bieber is er één band die nog échte muziek speelt. Met hun jaren ’90 sounds trekken zij het land door om feesten, festivals en bruiloften tot een ware knalfuif om te toveren!
Sugar & Spice staat garant voor een knallende fuif, waarbij ze alle hits uit de jaren '90 naadloos in elkaar laten overlopen. Van eurodance tot boybands, van rock tot happy hardcore, alles komt voorbij! Zij zijn een band met een missie. Zij zijn Sugar & Spice!

Sugar & Spice is een energieke band met liefde voor de 90′s. Eurodance, boybands, girlgroups, ze kunnen er geen genoeg van krijgen! Sinds 2012 zijn ze niet meer weg te slaan uit het Nederlandse coverbandcircuit. Ze hebben gespeeld op feesten als 90′s NOW & Spel Zonder Grenzen, en stonden in zalen als TivoliVredenburg, Utrecht & de Doelen, Rotterdam. Heb je zin om een avond keihard mee te zingen met de Spice Girls of te hakken op DJ Paul Elstak? Wacht dan niet langer, trek je Aussie aan en kom naar een van onze optredens!

Sugar & Spice is:

Mr. Hurricane – Zang
Ms. Hurricane – Zang
The Magnet – Gitaar
Hank the Tank – Bas
Professor Wobble – Toetsen
Der Stickmeister – Drums

Sugar & Spice boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sugar & Spice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sugar & Spice wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sugar & Spice. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sugar & Spice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.