Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Sugar Lips boeken?

Sugar Lips boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sugar Lips

Wilt u Sugar Lips direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sugar Lips

Sugar Lips is een special live act dat niet mag ontbreken op ieder dansfeest! Zing en dans mee met Desirée Surie, Nicky van der Kuyp and Sandra Meyer op de grootste dance hits uit de 70's, 80's, 90's and 00's in een eigentijds Sugar Lips jasje. De tomeloze energie van deze dames, de interactie met het publiek en hun unieke sound zorgen samen voor net dat extra speciale tintje voor elk event.

Wat kunt u verwachten
Een spetterend optreden van drie dames met een dijk van stemmen en dito uitstraling, dat geschikt is voor bijna ieder event. Of het nu een particulier of zakelijk event is, zij weten overal de handen in de lucht te krijgen en de voeten van de vloer! Zij zingen de bekende klassiekers tot aan de moderne hits van nu.

Muziekgenre:

  • Dance
  • Disco classics
  • Club/house classics
  • Greatest hits from the 70's till now!

Mogelijkheden Boekingen Sugar Lips

Door hun veelzijdigheid en grote netwerk zijn de mogelijkheden legio. Sugar Lips is te boeken vanaf 30 minuten tot en met een avondvullend programma. In combinatie met een ervaren (allround) DJ's, andere live muzikanten en/of dansers kan Sugar Lips een hele avond de show stelen en de interactie met het publiek opzoeken en zorgen voor een onvergetelijke avond voor u en uw gasten. Succes gegarandeerd!

Referenties
Festivals, beurzen, modeshows, personeelsfeesten, jubilea, themafeesten, casino’s, introducties, after dinner shows, bruiloften, sportevents.

Sugar Lips boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sugar Lips zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sugar Lips wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sugar Lips. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sugar Lips te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.