Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: DJ act, minimaal 1 DJ en 1 Mc.
Volledige prijslijst

StukTV boeken?

StukTV boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van StukTV

Wilt u StukTV direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie StukTV

Dit wordt het jaar van StukTV! De immens populaire Youtube-sensatie bewees een succesformule te hebben met het kanaal StukTV. En alsof dat niet genoeg is besloot de act zich volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Het StukTV DJ-team is geboren. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen.

Boekingen StukTV

Hun set zit vol party muziek en past goed in elke volwaardige line-up. Doordat StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met meer dan 1 miljoen abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om StukTV live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich mee.

StukTV boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over StukTV zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over StukTV wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van StukTV. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over StukTV te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.