• Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: DJ act, 2 Dj`s en 1 Mc.
Volledige prijslijst

StukTV boeken?

StukTV boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van StukTV

Wilt u StukTV direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie StukTV

De drie mannen van StukTV zijn de nieuwe sterren van deze generatie. Op Stuk.TV voeren Giel, Thomas en Stefan wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. En dat zijn er nogal wat. Met maar liefst 550.000+ abonnees domineren ze de top van de Nederlandse online communities.

Op Youtube zijn de mannen van StukTV niet meer weg te denken, maar ook op televisie maken ze serieuze stappen. Zo maakten ze onder andere het succesvolle programma Roadtrippers, wat te zien was op Veronica. Wanneer ze aan het einde van de dag de beelden geschoten, geëdit en geüpload hebben, trekken de heren met liefde ook nog even hun party outfit aan, om vervolgens als DJ­team volle zalen helemaal plat te draaien! StukTV brengt de interactie, de gekkigheid en de gezelligheid van hun Youtube kanaal naar de dansvloer. En dat kan ook niet anders, want waar anders kunnen de kijkers hun helden in het echt zien.

StukTV boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over StukTV zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over StukTV wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van StukTV. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over StukTV te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.