Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 75 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 3.900,- excl. BTW
  • Opmerking: Nummers van K3, Mega Mindy en andere Studio 100 artiesten
Volledige prijslijst

Studio 100 Band boeken?

Studio 100 Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Studio 100 Band

Wilt u Studio 100 Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Studio 100 Band

De Studio 100 TV Band is een supercoole nieuwe kidsband, die een swingend programma met bekende Studio 100 hits brengt: van Mega Mindy, K3 tot Kabouter Plop,... maar ook andere bekende hits passeren de revue! Kortom een wervelende show voor jong en oud waarbij iedereen voluit kan meezingen, dansen en springen! Sasha Rosen en David Michiels laten zich bijstaan door 4 topmuzikanten.

De Studio 100 TV band is ook te boeken met gasten zoals Piet Piraat, Nienke van het Huis Anubis, Kabouter Klus enz.

David Michiels is bij het grote publiek bekend van zijn rollen in TV series, musicals en films. Zo kennen we hem als vaste acteur uit Familie, Verschoten & Zoon en Sedes & Belli. David vertolkte ook een groot aantal gastrollen in series als onder meer Flikken, Wittekerke, Spring, Costa en Spoed. Ook liefhebbers van musicals zagen David ongetwijfeld al vaak aan het werk, in de Studio 100 musical De 3 Biggetjes bijvoorbeeld, maar ook in Peter Pan, The Hired Man, Ben, Zo mooi zo blond en vele andere.... Daarnaast werkte David ook mee aan de fi lms Madagascar, Wallace & Gromit en Piet Piraat en het Vliegende Schip.

Sasha Rosen is al enkele jaren een vaste waarde bij Studio 100. Ook daarnaast heeft zij een indrukwekkend aantal rollen op haar palmares. Zo was ze te zien in onder meer de musicals Grease, Sneeuwwitje, Mamma Mia! en Romeo & Julia. Sasha was ook op het kleine scherm te zien in de serie Spoed en in de bioscoopfi lm K3 en het IJsprinsesje.

Studio 100 Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Studio 100 Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Studio 100 Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Studio 100 Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Studio 100 Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.