Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 850,- excl. BTW
Volledige prijslijst

STTRBSTN boeken?

STTRBSTN boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van STTRBSTN

Wilt u STTRBSTN direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie STTRBSTN

STTRBSTN (spreek je uit als ‘Stuiterbeesten’) is een DJ-act met één DJ én één MC. Ze draaien sexy freestyle: bubbling, trap, house, EDM, hardstyle en rauwe hardstyle. STTRBSTN is een upcoming duo dat muziekstijlen naadloos tot één geheel combineert alsof het een vruchtentaart is, wat ze zelf Sexy Freestyle noemen. Niemand op de dansvloer mag stil staan, wat onmogelijk is tijdens hun energieke optredens. Zelfs goudvissen zullen twerken zoals Miley Cyrus.

Eerder bereikte het duo de finale van de Pepsi Dancetour DJ Clash (300 deelnemers) in Nederland. Zij wonnen de halve finale met hun zelf geproduceerde remix. Ook traden ze op bij grote festivals zoals Dreams Village en hebben ze een track uitgebracht op Noize Junky, het bekende Freestyle label in België.

Boekingen STTRBSTN

STTRBSTN on stage is net als een Happy Meal: ze weten altijd te verrassen. Terwijl Lau Savano (the wizard behind the wheels of steel) de lekkerste tracks aan elkaar mixt, gebruikt Emergio (the hypemaker) zijn overheersende stem om iedereen op de dansvloer te laten stuiteren. Of het nou oldschool bubbling is, commerciële EDM of zelfs Trap en Hardstyle: alles kan, behalve stil staan. Don’t wait longer, because STTRBSTN (stuiterbeesten) is takin’ over!

STTRBSTN boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over STTRBSTN zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over STTRBSTN wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van STTRBSTN. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over STTRBSTN te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.