Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

STTRBSTN boeken?

STTRBSTN boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van STTRBSTN

Wilt u STTRBSTN direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie STTRBSTN

Fissa, fissa en nog veel meer fissa! Party animals opgelet, want STTRBSTN – dat spreek je uit als ‘stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke dj/mc’s van het moment. Vernoemd naar het publiek, oftewel alle stuiterbeesten op de dansvloer! Al sinds 2014 zet hij overal en nergens de boel op stelten met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows. Niets is te gek voor deze wandelende feestfabriek! In de eerste twee jaar van zijn carrière stond ‘ie al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk – inclusief grote festivals zoals Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én het Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN staat gelijk aan feest!

Muzikaal gezien wordt zijn sound vaak omschreven als Freestyle of Eclectic, al noemt hij het zelf liever Fissastyle! STTRBSTN is namelijk écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan gegoten in een eigen sausje. Want hoewel hij on stage zelf de boel op stelten zet, vormt ‘ie al vanaf het begin een duo met zijn vaste producer! Samen maken ze hun eigen tracks en ook zaten ze eerder al in de studio met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Niets is te gek, alles kan en alles mag. Breakin’ Borders By Blending Beats!

In de afgelopen jaren is de fanbase van STTRBSTN flink gegroeid en dagelijks komen er trouwe stuiterbeesten bij. Vele muzikale collega’s, zoals bijvoorbeeld zijn jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag muziek draaien van STTRBSTN. Verder staat ‘ie bekend als een ‘social media geek’ en krijgen alle fans regelmatig gratis muziek als dank voor alle trouwe support, waaronder een XL Music Pack eerder dit jaar met maar liefst 60 tracks. STTRBSTN = FISSA²!

STTRBSTN boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over STTRBSTN zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over STTRBSTN wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van STTRBSTN. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over STTRBSTN te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.