Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stringcats boeken?

Stringcats boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stringcats

Wilt u Stringcats direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stringcats

StringCats is een , spetterende en swingende openingsact met temperamentvolle violistes. Zij spelen verrassend, opzwepend en vertrouwd repertoire met invloeden uit de hele wereld. De violistes zijn van internationaal niveau en geven deze act een werelds karakter. Van klassieke muziek in hippe jas, tot filmmuziek, Wereldhits met global grooves en dance!

De werelds swingende openingsshow van StringCats bestaat uit 2 fantastische, swingende, jonge en knappe violistes uit Cuba, Korea en Spanje. Deze bijzondere violisten act / show is zeer geschikt als openingsact of slotact tijdens een bedrijfsevenenement.

Swingend, herkenbaar repertoire van hip klassiek naar global hits
Deze conservatorium geschoolde violistes brengen het repertoire in 15 minuten van hippe klassieke muziek via herkenbare filmtunes naar wereldhits met een global touch. De show van StringCats biedt voor elk wat wils mede door het interactieve karakter!

Geschikt voor vele gezelschappen van kleine sitdown groepen tot grootschalige evenementen.

Stringcats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stringcats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stringcats wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stringcats. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stringcats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.