Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

StrijderSysteem boeken?

Wilt u StrijderSysteem huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Strijder Systeem vindt u op deze pagina.

Wilt u Strijder Systeem direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie StrijderSysteem

Sjaak is een echte clubstrijder. Met hits als “Stuk”, “Helemaal Naar De Klote” (ft. The PartySquad), “Krokobil” (ft. Yellow Claw/Polska), “Hasselhoff” (ft. Dennis Brugman/Wantigga) en natuurlijk zijn meest recente wapenfeit “Alleen” heeft hij bewezen menig venue op haar grondvesten te doen trillen. StrijderSysteem DJ set is de club en festival vertaling van deze bangers met Sjaak als host.

Het beste van de Amsterdamse rapper wordt gecombineerd met een dansvloer verwoestende mix van genres. StrijderSysteem brengt een mix van de vertrouwde Sjaak sound en de regelrechte club bangers. Verwacht o.a. house, hiphop, moombathon, trap maar ook zouk misstaat niet binnen het StrijderSysteem. Strijders verenig jullie in clubs en op festivals, want Sjaak groet jou met zijn StrijderSysteem Dj set.

StrijderSysteem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over StrijderSysteem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over StrijderSysteem wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van StrijderSysteem. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over StrijderSysteem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.