Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Straatgoochelaar Peter Hanssen boeken?

Straatgoochelaar Peter Hanssen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Straatgoochelaar Peter Hanssen

Wilt u Straatgoochelaar Peter Hanssen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Straatgoochelaar Peter Hanssen

Reeds in de Middeleeuwen is de straatgoochelaar een bekend fenomeen. Op onnavolgbare wijze wisten zij hun publiek te boeien. Peter Hanssen verstaat de kunst om het publiek met gelijksoortige acts te vermaken. Uitgedost als straatartiest trekt hij van straathoek naar straathoek om steeds groepen mensen te boeien, te verbazen, aan het lachen te brengen en zelfs een aandenken mee te geven. Alle attributen worden in een rugzak meegenomen. Een deel hangt aan een gordel om het middel van de straatgoochelaar.

Het straatgoochelen van de straatartiest bestaat uit korte acts, voor een deel non-verbaal, vol van vingervlugheid en afleidingstechniek. Vol humor en amusement. Een aantal toeschouwers wordt ingeschakeld bij de te vertonen goocheltrucs. Dit is erg vermakelijk. Hoe langer de act duurt hoe groter de groep toeschouwers rond de straatgoochelaar wordt. Niet zelden wordt de doorgang van het publiek bemoeilijkt door de grote groep mensen die naar de straatartiest komen kijken. straatgoochelen op topniveau.

Een enkele maal moest Peter Hanssen zijn act onderbreken op last van de politie die een vrije doorgang wilde garanderen in geval van calamiteiten. Deze oervorm van goochelen is nog steeds actueel en up to date.

Straatgoochelaar Peter Hanssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Straatgoochelaar Peter Hanssen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Straatgoochelaar Peter Hanssen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Straatgoochelaar Peter Hanssen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Straatgoochelaar Peter Hanssen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.