Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Storm boeken?

Storm boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Storm

Wilt u Storm direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Storm

Zomer 2019 is de lancering van de nieuwe formatie STORM. Op 3 juli komt de eerste single “Jij Laat Mij Vliegen” uit. STORM is de onlangs nieuw gevormde formatie bestaande uit Devon Donovan (Rijsenhout) , Koen van der Heide ( Utrecht )  en Patrick la Lau (Leiden) die voorheen de formatie STORM3 vormde en twee nieuwkomers Edwin Saman (Hoogvliet ) en Don Raven (Ermelo). Edwin en Don zijn na intensieve audities onlangs gekozen om 5TORM compleet te maken.

Het veranderen van een muziekgroep is altijd een riskante zet, maar in de videoclip blijkt deze keuze een winnende factor te zijn. De chemie en gezelligheid dat de nieuwe clip van begin tot eind uitstraalt laat het lijken alsof Edwin en Don er al vanaf het begin bij waren. De vijf heren maken op speelse wijze gebruik van de dromerige omgeving en lijken de tijd van hun leven te hebben. Hierdoor komen sommige beelden meer over als spontane behind-the-scenes momenten. Ondanks de spontaniteit geeft de video genoeg ‘’gelikte’’ Boyband momenten: de mannen zijn qua kleding helemaal op elkaar afgestemd en zo krijgt ieder zijn close-ups.

En wat is een 5-delige Boyband zonder ten minste één catchy poplied over de liefde nou eigenlijk? Inderdaad, helemaal niks. In het nummer Jij Laat Me Vliegen wordt het onderwerp goed aangesneden met een rustig begin. De rust is echter niet van lange duur: na een opbouw kickt het pop-tastische deuntje in de vorm van een dynamisch meezing-refrein goed in. Vandaag komt de eerste single “Jij Laat Me Vliegen” uit, de eerste single als vijftal. De Nederlandse schlager single is een Nederlandse bewerking van “Flieger”  van de Duitse schlagerkoningin Helene Fischer.

Storm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Storm zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Storm wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Storm. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Storm te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.