Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 50 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 3.695,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Stoot boeken?

Stoot boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stoot

Wilt u Stoot direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stoot

STOOT! heeft hun show volledig ingericht voor het brede publiek en bied een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet het naar zijn zin hebben en dan is de avond geslaagd. De beste hits van nu, grote hits van toen, allemaal een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land.

Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra u het podium nadert. Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a. al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.

In onderstaande video kunt u al zien en horen wat de band zoal speelt en met welke kwaliteit en energie, maar dit is nog maar een klein deel van wat u echt kunt verwachten.

Stoot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stoot zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stoot wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stoot. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stoot te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.