Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Sting imitator boeken?

Sting imitator boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Sting imitator

Wilt u Sting imitator direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Sting imitator

De Sting imitator / look a like  zingt alle grote hits uit zijn solocarrière en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing ‘’ioh’’ gehalte.

Met zijn ijle hoge stemgeluid is de Sting imitator / look a like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.

Stings carrière bestrijkt nu zo’n 35 jaar daardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze imitator / Look a Like Sting is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.

Sting imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Sting imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Sting imitator wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Sting imitator. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sting imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.