Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Still Blue boeken?

Still Blue boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Still Blue

Wilt u Still Blue direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Still Blue

Still Blue is dé allround live-sensatie voor een onvergetelijke avond! Voor deze zeskoppige formatie is geen kroeg te klein en geen tentfeest te groot.

Met krachtige rockcovers, zinderende ballades, 'catchy' popsongs en verrassende mashups levert Still Blue een feest zonder zorgen.

Still Blue boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Still Blue zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Still Blue wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Still Blue. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Still Blue te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.