Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Steve Carlin boeken?

Steve Carlin boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Steve Carlin

Wilt u Steve Carlin direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steve Carlin

Deze aandachtsexpert is al ruim 27 jaar gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Steve Carlin is spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en  illusies.  U  kunt  deze  rasentertainer  boeken  voor  al  uw  congressen,  feesten,  beurzen en zakelijke evenementen.

Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

Op achtjarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen.

Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen. Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. In een inspirerende lezing geeft Steve Carlin bijzondere demonstraties over diverse thema’s zoals aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen, en illusie. Hij boeit zijn publiek met psychologische experimenten en mind-tricks. Ontdek de kracht van het brein!

Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel weet te krijgen. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden.

Deze illusionist is veel te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”. De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken.

Let u vooral goed op want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Steve Carlin boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steve Carlin zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steve Carlin wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steve Carlin. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steve Carlin te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.