Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stepherd boeken?

Stepherd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stepherd

Wilt u Stepherd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stepherd

De Amsterdammer Stepherd maakt sinds jaar en dag onderdeel uit van Nouveau Riche, maar sindskort is hij dan officieel getekend bij het label. Stepherd was al te horen op het compilatie album ´Alziend Oor I' en maakte al furore met zijn samenwerkingen met o.a. Mr. Polska, Kraantje Pappie en The Opposites. Ook gooide hij dit najaar nog hoge ogen met zijn singles 'Anaconda' en 'Gat In De Vloer' met Skinto, beiden geproduceerd door Boaz van de Beatz.

Op het moment werkt hij samen met Skinto aan de afronding van hun EP en met deze nieuwe muziek zullen zij het komende voorjaar de podia van Nederland en België te bestormen. Verwacht een feestje waarbij de gaten in je vloer worden gesprongen!

Stepherd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stepherd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stepherd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stepherd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stepherd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.