Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 5 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Steltlopende Paashazen boeken?

Steltlopende Paashazen boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Steltlopende Paashazen

Wilt u Steltlopende Paashazen direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steltlopende Paashazen

Paashazen op stelten zijn het ideale promotiemedium..
Onze steltlopende Paashazen torenen hoog boven uw publiek uit en zijn zo echte blikvangers.

Met hun hoogte van ruim 3 meter vallen ze zeker op. Zo zijn ze uitermate geschikt voor het uitdelen van chocolade eieren, folders, het dragen van een reclamebord of het vermaken van uw publiek en het verwelkomen van uw gasten.

Als u dacht aan entertainment van HOOG niveau, dan kunnen wij u onze steltenlopers als Paashaas van harte aanbevelen.

Steltlopende Paashazen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steltlopende Paashazen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steltlopende Paashazen wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steltlopende Paashazen. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steltlopende Paashazen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.