Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Steltlopende Kerstfiguren boeken?

Steltlopende Kerstfiguren boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Steltlopende Kerstfiguren

Wilt u Steltlopende Kerstfiguren direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steltlopende Kerstfiguren

Onze steltlopers worden regelmatig ingezet voor speciale projecten.
Ze dragen dan de kleding die u wenst, in ons eigen kledingatelier wordt kleding op maat ontworpen.

Zo waren onze steltlopers al te zien in onderandere de volgende kleding: La Place V&D, Piraat (vlootdagen), Hofdames, in een spierwitte outfit, in stijlvol zwart en natuurlijk alle gebruikelijke kleding.

Heeft u speciale wensen neemt u dan contact op met onze entertainmentspecialisten.

Steltlopende Kerstfiguren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steltlopende Kerstfiguren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steltlopende Kerstfiguren wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steltlopende Kerstfiguren. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steltlopende Kerstfiguren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.