Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Steff da Campo boeken?

Steff da Campo boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Steff da Campo

Wilt u Steff da Campo direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steff da Campo

Steff Da Campo (Steffen de Vries) is een DJ en producer met een stijl die het best omschreven kan worden als diepe, groovy House, met een sterke focus op zang. Vanaf 2016 groeide zijn bekendheid snel en in 2018 brak hij door. In dat jaar was hij de op een na hoogste inzending in de 1001Tracklists.com Top 101 Producers-lijst, inclusief ondersteuning van Swedish House Mafia.

Een van de meest gedraaide Dj`s

Dit maakte Steff een ​​van de 40 'meest gedraaide DJ's'-producers ter wereld! Dat jaar scoorde hij ook maar liefst 5 # 1 records op Beatport! Vanaf 2019 bracht Steff tonnen singles, remixen en samenwerkingen uit op labels variërend van Spinnin’Records, HEXAGON, Musical Freedom, Big Beat / Atlantic Records, Future House Music en meer. Tracks zoals Why Boy & Renegade (beide uitgebracht op Spinnin’Records bereikten elk meer dan 10.000.000 streams! Dat 2019 een geweldig jaar is, werd verder bevestigd door Steff's # 12-ranglijst in de 1001tracklists.com Producers Top 101: hij liet namen achter als Martin Garrix, Hardwell en DJ Snake. (gebaseerd op DJ-ondersteuning)

Spinning Records

In 2020 zette Steff zijn sterke reeks releases voort met meer releases op Spinnin’Records, een samenwerking met Laidback Luke en nog een officiële remix voor Galantis, uitgebracht op Big Beat Records / Atlantic Records. Hij kondigde ook zijn nieuwe partnerschappen aan met STORM Agency for Bookings, Spinnin’Records voor muziek en Sounds That Never Sleep voor publicatie [Joint Venture between CTM Entertainment & Insomniac)

Steff da Campo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steff da Campo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steff da Campo wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steff da Campo. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steff da Campo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.