Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stefany June boeken?

Stefany June boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stefany June

Wilt u Stefany June direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stefany June

Springerige popmuziek met een solide beat en sterke melodie, zo is de muziek van singer-songwriter Stefany June het beste te omschrijven.

Met een energieke show speelde ze de afgelopen jaren op vele podia in Nederland, Duitsland en Engeland. Zo trad ze op in De Wereld Draait Door  en speelde ze op het Hard Rock Calling Festival in Londen. Daarnaast was ze support-act van The Asteroids Galaxy Tour.

Na twee EP’s (in november 2013 kwam de Cozy Cat EP uit) verschijnt in februari 2014 het debuutalbum van Stefany June.

Stefany June boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stefany June zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stefany June wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stefany June. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stefany June te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.