Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stefan & Sean boeken?

Stefan & Sean boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stefan & Sean

Wilt u Stefan & Sean direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stefan & Sean

Meet Stefan de Vries en Sean Demmers. De twee zijn al jaren beste vrienden en hebben menig video op Instagram en Youtube samen gemaakt. In september zijn de jongens begonnen met het format ‘Potje Rijden’: hierbij nodigen ze diverse bekende Nederlanders uit om een stukje te gaan rijden en hierbij wordt van alles en nog wat besproken. Naast het succes op Youtube en Instagram bestormen de twee nu ook de muziekindustrie.

In januari 2019 kwam hun eerste carnavalshit op Youtube uit. Het nummer ‘Potentie’ samen met Bram Krikke begon als een grapje maar het nummer is nu een heuse party hit met meer dan 10 miljoen (!!) streams op Youtube en Spotify. Een groot succes dus!

Het duo is te boeken als DJ-act en zullen ten alle tijden energie en een goede stemming naar het evenement brengen. Van Hardstyle, House, hitjes én natuurlijk de favoriete party hits tot het meezingen van alle nummers – het is gegarandeerd een feestje met deze twee.

Stefan & Sean boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stefan & Sean zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stefan & Sean wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stefan & Sean. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stefan & Sean te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.