Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken?

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stefan Molendijk / Freestyle Football

Wilt u Stefan Molendijk / Freestyle Football direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stefan Molendijk / Freestyle Football

Stefan, freestyle football is begonnen op 12-jarige leeftijd. Geïnspireerd door de vele filmpjes op internet begon Stefan met urenlange trainingen om de nieuwste trucs te leren. Na een jaar hard werken kwam de eerste grote kans al op zijn pad, hij werd gevraagd om te spelen in een Super de Boer commercial voor de landelijke televisie. Niet lang daarna trad hij op voor 50.000 Feyenoord fans op de open dag in De Kuip.

Daarna is het snel gegaan, en de opdrachten liepen uiteen van het optreden op kinderfeestjes tot een theatertour door het hele land met Ali B. Optreden op een beurs in Rome voor Sony, figureren in een internetcommercial voor Pepsi, een weekend Parijs met een cameraploeg van BNN, zijn passie voor de sport heeft ervoor gezorgd dat hij al een hoop ervaring rijker is op 20-jarige leeftijd.

Inmiddels is het zover dat hij deze passie ook kan overbrengen op anderen. Dit doet hij door middel van workshops op scholen, voetbalclubs, kinderfeestjes en andere evenementen.

Stefan Molendijk / Freestyle Football boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stefan Molendijk / Freestyle Football zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stefan Molendijk / Freestyle Football wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stefan Molendijk / Freestyle Football. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stefan Molendijk / Freestyle Football te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.