Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Finalist The Voice of Hollands
Volledige prijslijst

Stef Classens boeken?

Stef Classens boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stef Classens

Wilt u Stef Classens direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stef Classens

Stef Classens won in 2014 het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In 2020 doet Stef Classens mee aan The Voice om zich nu volledig als zanger te profileren.
Naast zingen houdt Stef van wandelen en fotograferen. Hij woont tegenwoordig in het westen van het land, maar komt oorspronkelijk uit Limburg.

Op 28-2-2020 staat Stef in de finale van The Voice of Holland en behaalt een 2e plaats.

Stef Classens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stef Classens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stef Classens wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stef Classens. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stef Classens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.