Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Stef Bos boeken?

Stef Bos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Stef Bos

Wilt u Stef Bos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Stef Bos

De veelzijdigheid van Stef Bos valt bijna niet te omschrijven. Hij is Componist, zanger, cabaretier, vertaler, scriptschrijver en dichter.

Een rasartiest die geboren is met zijn talenten om mensen te vermaken. In 1981 wint Kaliber de publieksprijs van het fameuze cabaretfestival Camaretten in Delft. Later, in 1988 eindigt hij als onderdeel van duo Idioten Blozen Niet de tweede plaats op het Amsterdams Kleinkunst Festival/Wim Sonneveld Concours. Als in februari 1991 de single Papa uitkomt kent al snel een groot publiek zijn naam; het is een dikke hit in Nederland en België.

Door het succes van Papa verkoopt de CD Is Dit Nu Later erg goed. Het wordt zelfs dubbel platina. In datzelfde jaar volgen nog twee belangrijke onderscheidingen, te weten een Zilveren Harp en een Edison. In 1993 tekent Bos ook voor de vertaling en bewerking van de musical De Man Van La Mancha voor het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen. Niemand minder dan Ramses Shaffy neemt daarin de hoofdrol voor zijn rekening. Voor het theaterconcert Tussen De Liefde En De Leegte ontvangt Stef in 1993 de prestigieuze Pall Mall Exportprijs.

In 2000 ontvangt Stef Bos een Gouden Harp voor zijn werk zover en -voor het album Zien- zijn tweede Edison. In het voorjaar van 2000 werd de Zien-tour afgesloten met een uitgebreide rondgang door Zuid-Afrika, vergezeld van de release van een exclusief Zuid-Afrikaans compilatie-album, Beste Van Bos.

Stef Bos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Stef Bos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Stef Bos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Stef Bos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Stef Bos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.