Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Steaming Pianos boeken?

Steaming Pianos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Steaming Pianos

Wilt u Steaming Pianos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steaming Pianos

The Steaming Pianos: de waanzinnige nieuwe sensatie met twee allround pianisten en een drummer. In het vuur van hun spel vliegt de "steam" er van af! Uw gasten bepalen de setlijst van de avond, door het aanvragen van verzoekjes. Iedere avond kan dus een verrassende wending krijgen. U kunt het zo gek niet bedenken, of The Steaming Pianos spelen het gelijk.           

Steaming Pianos zijn uniek in hun aanpak. Of het nu de '70's of '80's of de huidige Top 40 moeten zijn, Nederlandstalig of Happy Hardcore: voor The Steaming Pianos is niets te gek. Ze zetten gegarandeerd de boel op z'n kop bij ieder feest, elke bruiloft, in iedere kroeg en feesttent.

De band bestaat uit allemaal zeer ervaren muzikanten, die perfect aanvoelen wat het publiek wil en wat een feest nodig heeft. Steekwoorden zijn: flexibiliteit, humor en enthousiasme, interactie met het publiek, gekoppeld aan een enorme repertoire kennis.

Optioneel is de band uit te breiden met een zangeres.

Steaming Pianos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steaming Pianos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steaming Pianos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steaming Pianos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steaming Pianos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.