Twilight Entertainment

     
Steam op uw feest boeken?Steam inhuren? Snel, eenvoudig bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Steam boeken?

Wilt u de 5 stoere rock chicks van Steam huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Steam vindt u op deze pagina.

Wilt u Steam direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steam

Door STEAM te boeken, krijg je vijf stoere rock chicks op je evenement. Geen avond is hetzelfde met de meiden van deze krachtige band.

De show van STEAM is waanzinnig en daar zorgt de geweldige setting wel voor. Vanaf de eerste minuut imponeren ze het publiek met hun vernieuwde stijl. De leading ladies van STEAM gaan bij elk optreden vol gas. Ze zijn stomend, ze zijn dampend, ze zijn STEAM!

Wat je op een avond met de powervrouwen kan verwachten is het volgende: een fantastische show vol steamy hits die in een nieuw jasje zijn gegoten. In een razend tempo komen de hit songs voorbij. Een tikkeltje eigenwijs, maar bovenal indrukwekkend. De vijf bloedmooie vrouwen weten het publiek voor zich te winnen door hun charmes op het podium.

STEAM is een allround band en voor iedere gelegenheid geschikt. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, tentfeest, festival of bruiloft. De vijf stoere vrouwen kunnen het allemaal! STEAM is uniek voor elk podium.

Steam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.