Twilight Entertainment

     
Steam op uw feest boeken?Steam inhuren? Snel, eenvoudig bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden
Volledige prijslijst

Steam boeken?

Wilt u de 5 stoere rock chicks van Steam huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Steam vindt u op deze pagina.

Wilt u Steam direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Steam

'Sugar, spice and everything nice? #BITCHPLEASE! Maak kennis met STEAM; Dé 5 leading ladies uit het feesttent- en festivalcircuit. Minstens net zo goed als haar vele mannelijke varianten, maar dan nét even wat anders. De girlpower stoomt van het podium af, zo veel energie zit er in een optreden van Steam. Verwacht in hun show geen brave liefdesliedjes of ingestudeerde danspasjes.

De meiden weten wat ze willen: de tent omver blazen met retestrakke medleys. Cheesy guilty pleasures, langharige rockclassics, dampende meezingers en stoute urbanglijers. Van ABBA tot Bon Jovi en van Kiss naar The Black Eyed Peas. Zelfs de Happy Hardcore uit de jaren 90 wordt door deze dames niet geschuwd. Maar dan wel allemaal in een lekker rock rokje, wat gelijk voor nóg meer energie zorgt! Compleet met spectaculaire special effects is Steam dé feesttenten- en festivalkraakster van 2019!

Nog niet overtuigd? #BITCHPLEASE

Steam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Steam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Steam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Steam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Steam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.