Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Starstruck boeken?

Starstruck boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Starstruck

Wilt u Starstruck direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Starstruck

Meet your new favorite live act: drie muzikanten in de unieke combinatie van een band en een DJ show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden!

Bereid je voor op waanzinnige remixen van de grootste hits uit de jaren 90, de zeroes en het hete heden. Voeg daar drums, gitaren en een bombardement aan special effects aan toe en je krijgt een overweldigend -nooit eerder vertoond- spektakel!

Are you ready to get STARSTRUCK?

Starstruck boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Starstruck zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Starstruck wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Starstruck. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Starstruck te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.